IZDELKI IN REFERENCE

PLASTENKE ZA KOZMETIKO

V kozmetični industriji smo prisotni že vse od našega začetka poslovanja. Edinstvene oblike in nove tehnike izdelave sta v kozmetiki najpomembnejši, pri tem vam pomagamo biti drugačni od ostalih. Proizvajamo: Plastenke za šampone, plastenke za lasne gele, plastenke za sončne kreme, plastenke za acetone, itd.

PLASTENKE ZA FARMACIJO

Delo z najboljšimi, certificiranimi materiali in t.i. CLEAN ROOM nam omogočajo, da lahko zadostimo pogojem, ki jih nalaga farmacevtska industrija. Proizvajamo: Plastenke s kapalkami (10, 20 in 30 ml), Plastenke z pršilom za nos, itd.

PLASTENKE ZA PREHRAMBENO INDUSTRIJO

V prehrambeni industriji pomagamo strankam do privlačne embalaže, saj le ta lahko zagotovi prepoznavnost na prodajalni polici. Proizvajamo: Plastenke za sladoledne prelive, Plastenke za med, Plastenke za kis, itd.

PLASTENKE ZA KEMIJSKO INDUSTRIJO IN PROFESIONALNO HIGIENO

Plastenke za doziranje lepila proizvajamo v različicah od 150 do 750 ml. Nudimo celoten spekter plastenk za čistila. Embalaža za zaščitna sredstva, kot so dodatki avtomobilskim motorjem. Glede na vsebino polnenja v embalažo vam svetujemo z izborom materiala. Proizvajamo: Plastenke za doziranje lepila (150 do 750ml), plastenke za čistila, plastenke za korekturna sredstva (EDIGS), plastenke za milo, plastenke za dozatorje za milo, plastenke za zaščito pred škodljivci, itd.

SVEČARSTVO

Proizvajamo kompletni program za nagrobne sveče vseh oblik, barv in velikosti iz PVC-ja.